Translate

22/8/11

Θερινό σινεμά το Μαριδάκι!

free counters

Όλοι ξέρουμε πως η προβολή ταινίας σε υπαίθριο χώρο εκπέμπει μια μαγεία. Τα αστέρια, οι μυρωδιές του αγιοκλίματος και του νυχτολούλουδου, αλλά και ο ουρανός με τα αστέρια του και καμιά φορά το φεγγάρι...πλαισιώνουν το σκηνικό της ταινίας και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία!

Μεταφέρετε τώρα το σκηνικό του θερινού σινεμά στην παραλία στο Μαριδάκι! Τι; Δεν το χωράει το μυαλό σας; Κι εγώ εντυπωσιάστηκα φοβερά από αυτή την πρωτοβουλία.

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν έφτασαν στο Μαριδάκι απεσταλμένοι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και σε λίγη ώρα μετέτρεψαν ένα μέρος της γνωστής μας παραλίας, σε θερινό κινηματογράφο. Τι σημασία είχε η επιλογή της ταινίας αν σου άρεσε ή αν την είχες ξαναδεί; Το σημαντικό είναι η κίνηση, αλλά και ο ενθουσιασμός των μικρών παιδιών, που κάθισαν οκλαδόν πάνω στα βότσαλα και με backround τον μεγάλο βράχο και το Αλατσομούρι έζησαν αυτή την μοναδική εμπειρία!

Συγχαρητήρια στον εμπνευστή αυτής της μοναδικής ιδέας. Ο νέος Δήμαρχος της περιοχής κ. Ρούσος Κυπριωτάκης, όπως λένε οι πληροφορίες μου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και φαίνεται πως ενδιαφέρεται για το Μαριδάκι και την σωστή του εξέλιξη.

Θέλει φαντασία η εξουσία κύριε Δήμαρχε και η κίνηση αυτή με την προβολή της ταινίας αποδεικνύει πως την διαθέτετε.