Translate

12/8/12

Maridaki's Dream fishing team...

Ο Τσακ Νόρις όταν πάει για ψάρεμα, κρατάει ένα μεγάλο καλάθι μέσα στη βάρκα και λέει στα ψάρια σε επιτακτικό τόνο δείχνοντας τα με το δάχτυλο: "Εσύ, εσύ ...μμ εσύ κι εσύ στο καλάθι και γρήγορα!" Έχοντας λοιπόν στο νου ψαρέματα του παρελθόντος, (από απόφοιτους ψαράδες της σχολής Τσακ Νόρις είμαι λίγο επιφυλακτική.) Θα σας πω άλλη ώρα ιστορίες για να με δικαιολογήσετε!
Οι μεγάλοι ψαράδες όμως, χτυπάνε πάντα δυο συνεχόμενες φορές! Και το dream fishing team του Μαριδακίου είναι μεγάλοι ψαράδες! Παρά του ότι εγώ ακόμη και τώρα (κι όχι μόνο εγώ) τους κοιτάζω και δεν το πιστεύω, μας αποδεικνύουν κάθε μέρα που περνά πως το hobby που λέγεται ψάρεμα, θέλει ταλέντο, υπομονή κι επιμονή, ε! και λίγες αϋπνίες! Γιατί ποιος άνθρωπος που δεν "το χει" με το ψάρεμα θα ξυπνούσε κάθε πρωί στις 5.30 μόνο και μόνο για να είναι συνεπής στο ραντεβού με το μεγάλο ψάρι; Το ραντεβού με τον τεράστιο τόνο που θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, δόθηκε δυο φορές. Η μια ήταν χθες το βράδυ, όπου το dream fishing team ακούγοντας τον τόνο να καλεί, διέκοψε τον πολύ ενδιαφέροντα ομολογουμένως αγώνα beach volley με την ομάδα των εφήβων Μαριδακίου. Οι φωνές του τόνου όμως μάλλον ήταν παραπλανητικές. Διότι οι μεγάλοι ψαράδες γύρισαν κατάκοποι μεν, άπραγοι δε! Το ραντεβού όμως δόθηκε πιο σωστά σήμερα, και το αποτέλεσμα είναι εμφανές. Το πιο αξιοθαύμαστο στην ομάδα dream fishing team είναι ο καταπληκτικός τρόπος που έχουν μοιράσει τις αρμοδιότητες πάνω στο σκάφος.
Θα πρέπει λοιπόν να σας πω με λεπτομέρειες γι αυτό αναφέροντας ονόματα και ρόλους: Έχουμε και λέμε λοιπόν: Κώστας Πατρικαλάκης "Καπετάνιος" Σπύρος Κορνήλης "Ο Χρήσιμος άνθρωπος" Νίκος Παπαδοφραγκάκης "το αετίσιο μάτι" Βασίλης Κεφαλογιάννης "Το κουμάντο" Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης "ανερχόμενο αστέρι, με πολλές και καλές ψαριές στο ενεργητικό του) Γιώργος Πατρικαλάκης ανερχόμενο αστέρι, μανιώδης με το hobby σε όλα είδη του ψαρέματος, και παρόν σε ραντεβού με ιστορικά ψάρια όπως αυτά της φωτογραφίας μας) Τάσος Παντίδης "Ο σπόνσορας - ψυχή της παρέας" (απών από τις φωτογραφίες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων... χοχλιοί)
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δημοσιευμένες φωτογραφίες αποτελούν σπάνιο φωτογραφικό υλικό και μεγάλη αποκλειστική επιτυχία :-) του blog maridaki-crete, μιας και το dream fishing team σπάνια δέχεται να φωτογραφηθεί όλο μαζί με τα ψάρια του!
free counters