Translate

12/7/17

Καλό καλοκαίρι 2017

free counters

Μετά που κάναμε profil  στο Facebooκ https://www.facebook.com/www.maridakicrete.gr/ ατόνησε η   ροή των αναρτήσεων εδώ! Υπόσχομαι όμως να το διορθώσω αυτό άμεσα! Ξεκινώντας ευθείς αμέσως!

Το Μαριδάκι που λέτε εξακολουθεί να είναι ένας παράδεισος για λίγους.

Κι αυτό το προεξοφλεί το γεγονός πως δεν υπάρχει διαμονή. Δεν μπορεί  να βρει να μείνει κάποιος, πέρα από 2 δωμάτια ένα στο πάνω Μαριδάκι και ένα κοντά στη θάλασσα.

Οι σκηνές απαγορεύονται δια νόμου! http://freecampgr.blogspot.gr/p/blog-page.html

Ωστόσο είναι μια πολύ καλή διέξοδος ημερήσιας εκδρομής από τον Τσούτσουρο που ο δρόμος είναι εξαιρετικός και μετά από το βουνό 20 λεπτά. Τον δρόμο από τον Αχεντριά δεν τον συστήνω γιατί θεωρώ πως για μια μέρα είναι μεγάλη ταλαιπωρία.

Η καταπράσινη καθαρή θάλασσα, αλλά και οι νόστιμες λιχουδιές που θα βρείτε στα τρία ταβερνάκια θα σας επιβεβαιώσουν πως κάνατε πολύ καλή επιλογή για την Κυριακάτικη εξόρμηση σας!

Αν είστε βέβαια από τους προνομιούχους και διαθέτετε σκάφος τότε τα προβλήματα μειώνονται στο ελάχιστο!

Επίσης βάλτε στο πρόγραμμα το γλέντι του πολιτιστικού συλλόγου Μαριδακίου που είναι στις 12 Αυγούστου! Κι εκτός από τις ντόπιες λιχουδιές, το καπρικό στον ξυλόφουρνο του Αγίου Παντελεήμωνα θα χορέψουμε και με τη μουσική του Γιώργου Παπαδάκη:

http://kalikakisklik.blogspot.gr/2017/07/blog-post_11.html?spref=fb



Βρείτε μας και στο facebook! Η παρέα κι εκεί είναι μεγάλη και καλή! :-)

Καλό καλοκαίρι!!