Translate

15/8/12

Beach party in Maridaki

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012. Ώρα 8.00 το πρωί! Κολυμπάω με την Ελένη σε μια θάλασσα υπέροχη με ανάμεικτα συναισθήματα! Πάντα νιώθω "κάπως" όταν τελειώνουν οι μέρες που είχα διαθέσιμες για να μείνω στο Μαριδάκι. Αν και το Μαριδάκι σήμερα κοντεύει να βουλιάξει από τον κόσμο, στην παραλία εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς. Κι εκεί που μιλούσαμε αμέριμνες περί ανέμων και υδάτων απολαμβάνοντας το μπάνιο μας, βλέπουμε το σκάφος του αεικίνητου πραγματικά προέδρου του πολιτιστικού μας συλλόγου να μας πλησιάζει. "How from here morning morning?" (Θα σας εξηγήσω μια άλλη φορά τι ατάκα είναι αυτή και ποιος την είπε σε ποιον ένα πρωί) he he! "Καλημέρα πρόεδρε! Που πας πρωί πρωί"; Τον ρωτάμε "Πάω να πάρω τα μηχανήματα για το beach party?" μας απαντά. "Εννοείς φαντάζομαι την κρητική βραδιά στις 17 Αυγούστου." "Όχι εννοώ το beach party που θα γίνει με τη δύση του ήλιου εδώ στην παραλία" Μάλιστα... σκέφτηκα πλάκα μας κάνει πρωί πρωί :-) Και μετά από κανένα 2ωρο ακούμε μουσική από την παραλία! Κατεβαίνω και τι να δω! ενισχυτές, ηχεία και γενικά ότι χρειάζεται για ένα beach party! Μάλλον δεν έκανε πλάκα τελικά!
ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μαριδακίου Γιώργος Κατσαπρακάκης, με τον DJ Στέλιο ΚΟυκουράκη
Ανυπομονώ για το βράδυ! Το πρώτο επίσημο beach party στο Μαριδάκι θα είναι γεγονός! Δεν ξέρω βέβαια αν τα ανεπίσημα parties που κάναμε με το φως των κεριών που είχαμε καρφώσει στα βράχια, και τις φωτιές από ξύλα που βρίσκαμε στο ποτάμι μουσική από κιθάρες και φυσαρμόνικες ήταν πιο ατμοσφαιρικό! Όπως και να χει πάντως τα χρόνια περνούν η ζωή εξελίσσεται κι εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα και να περνάμε καλά είτε έτσι είτε αλλιώς! Άντε ελάτε! Προλαβαίνετε! Το πάρτι θα είναι και αύριο! Μην ξεχάσετε να πάρετε μια κρύα μπυρίτσα από το καφενείο του Νικολή!
Η Γιωργία μας με τον Εκτοράκο της!
Η Μαρία με τον Εκτοράκο της Γιωργίας! :-)
Ο χορός ξεκίνησε από τις συγκεκριμένες κυρίες. Η Γιώτα, και η Αμαλία με την ανιψιά της! Πάντως το κέφι και ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων διατηρήθηκε αμείωτος ως τη 1.00 τα ξημερώματα! Από ότι μαθαίνω στις 16/8 θα έχει υπαίθρια προβολή κινηματογραφικού έργου στην παραλία! Θα είναι κι απόψε μια υπέροχη βραδιά! Τυχεροί όσοι θα είναι εκεί! free counters