Translate

15/9/12

Ένα gourmet δείπνο παρέα με την Dream fishing team

Χθες το βράδυ, μέλη της ομάδας dream fishing team συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Απολλώνια στα Λινοπεράματα, προκειμένου να φάνε ένα ακόμη ψάρι.
Αυτή τη φορά επρόκειτο για ένα τόνο - Λακέρδα, τον οποίο ο σεφ του ξενοδοχείου μαγείρεψε με δυο πεντανόστιμες συνταγές. Μακαρονάδα με θαλασσινά και τόνο για πρώτο πιάτο και τόνο στο gril για δεύτερο πιάτο! Τα συνοδευτικά πιάτα αρκετά και πολύ νόστιμα επίσης!
Κατά την διάρκεια του απολαυστικού πραγματικά δείπνου, δεν σταμάτησαν να μας διηγούνται ιστορίες με τα θαλάσσια κατορθώματά τους. Όπως ο τεραστίων διαστάσεων κιτρινόπτερος τόνος που τους ξέφυγε στα ανοιχτά της Σαντορίνης. Αιτία; Ένα ντοκιμαντέρ που είχαν δει στην τηλεόραση σχετικά με το ψάρεμα του τόνου. Προσπάθησαν να μιμηθούν τις τεχνικές του ψαρά του ντοκιμαντέρ, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αίσιο. Για να μη θυμηθώ την περιγραφή για τη στολή δύτη ενός μέλους της ομάδας η οποία είναι τόσο καλά εξοπλισμένη, που διαθέτει ακόμη και δαχτυλίδια βαρίδια. χε χε! Δεν θα επεκταθώ περισσότερο! Οι φωτογραφίες θα πουν τα υπόλοιπα! free counters