Translate

15/7/10

Καταφύγιο... Το Μαριδάκι







Το καλοκαίρι συνεχίζεται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μας βομβαρδίζουν με ότι χειρότερο ποντάροντας στην δική μας ανοχή και ανοσία στην τρομοκρατία τους.
Δεν ήμουν ποτέ υποστηρικτής της κατευθυνόμενης ενημέρωση, αλλά αυτόν τον καιρό νομίζω πως είμαι και πολέμια της πλύσης εγκεφάλου που μας γίνεται χωρίς να το καταλάβουμε. Το πότε οι άχρηστοι γίνονται χαρισματικοί , και όσοι αντιδρούν γραφικοί και γελοίοι… είναι αδύνατον !!! δεν προλαβαίνεις να παρακολουθήσεις….
Η λύση είναι μια…! Μαριδάκι! Θα κάνουμε σιωπηρή αντίσταση εκεί μην παρακολουθώντας τις εξελίξεις! Εξάλλου ότι είναι να γίνει θα γίνει και χωρίς εμάς. Αφού το εμπεδώσαμε ποια… Οι εξελίξεις τρέχουν κι εμείς τις κυνηγάμε και πάντα φτάνουμε καθυστερημένοι.
Ούτως ή άλλως η τηλεόραση δεν έχει καλό σήμα επειδή είναι τα βουνά τριγύρω, ιντερνέτ δεν υπάρχει επίσης , αλλά και να είχε σιγά μην αφήσει κανείς αυτή την φοβερή θάλασσα και να χάσει πολύτιμο χρόνο μπροστά από μια οθόνη που ούτως ή άλλως δεν εκπέμπει και κάτι θετικό!
Ο Σεπτέμβρης δυστυχώς είναι κοντά. Και θα είναι δύσκολος. Ας απολαύσουμε τις μικρές μυστικές μας οάσεις , όσο έχουμε ακόμη καιρό!